سلام. من حدود دو هفته یبوست داشتم و سه روز پیش دیدم که در هنگام خروج مدفوع از مقعدم خون میاد. البته الان در این سه روز یبوستم رفع شده و تقریبا روزی دو بار بیرون روی دارم اما در هر سه روز موقع بیرون روی خون میبینم و بعد از دفع خونریزی قطع میشود.  درد زیادی ندارم و فقط در موقع دفع سوزش دارم. میخواستم بدونم برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟ و چقدر طول میکشه خوب شم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

اگر خون تازه و روشن هست احتمالاً به دلیل یبوست این اتفاق افتاده. حتماً زیر نظر دکترتون باشید و با مصرف مایعات فراوان، سبزیجات، میوه جات و در صورت صلاحدید دکترتون مصرف برخی مسهل ها اقدام به رفع اون کنید.