لجبازی کودک شش ساله

سلام خسته نباشید من یک خواهر شش ساله دارم کلا خیلی لج میکنه پرخاشگر شده خیلی گریه میکنه کلا تغییر کرده قبلا اصلا اینطوری نبود خیلی بچه خوبی بود ولی حالا همه رو خسته کرده بچه خود منم هشت ماهه هست همه میگن حسودی اونو میکنه هیچ کدوم به بچه من اصلا اهمیت نمیدن. همه حواسمون شده خواهرم پارک میبریمش اسباب بازی میخریم لباس میخریم همه چی ولی اصلا فایده نداره کلا گریه میکنه همه مون رو خسته کرده راهنمایی کنید مرسی.

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز.
پارک بردن، لباس خریدن، اسباب بازی خریدن، و... در شرایطی که خواهرتون گریه و پرخاشگری داره باعث تقویت رفتارش میشه. به جای خرید اسباب بازی باهاش بازی کنید و هر روز براش زمانی رو مشخص کنید که تایم بازی هست. پرخاشگری و لجبازی در این سن میتونه علامتی از افسردگی هم باشه. بنابراین توجه شما باید در روان خواهرتون باشه نه خرید کردن و مادیات. کلام مثبت باهاش داشته باشید تمام رفتارهای خوبش رو تشویق کنید و بیشتر رفتارهای منفی اش رو نادیده بگیرید. توجه داشته باشید روابط اعضای خانواده و حمایت عاطفی پدر و مادر بسیار حایز اهمیت است.
موفق باشید.