درد در بارداری

سلام هقته ۲۵ بارداریم تا پیاده روی میکنم شکمم درد میگیره به محض این که وایستم خوب میشه دوباره به راهم ادامه میدم درد میگیره اونم در حد ۱۰ دقیقه پیاده روی این علامت خطرناکه؟

و وقتی آشپزی میکنم سرپا وایمیستم کمرم درد میگیره با استراحت خوب میشه

طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر عفونت ندارید نگران نباشید. درد خفیف در بارداری طبیعی است به علت تغییرات هورمونی و کشیدگی عضلات و افزایش وزن و بزرگ شدن شکم این حالت رخ میدهد. با انجام ورزشهای مخصوص این دوره این علائم را کاهش دهید. روز خوش