سلام من دندون نیش و کناری آنرا روکش کردم ،که لثه این دو دندانم سیاه شده ، خواستم واسه رفع سیاهی لثه روکش رو دربیارم و از لمینت استفاده کنم آیا امکانش هست؟ آیا بعد از بیرون آوردن روکش تیرگی لثه از بین میره؟ و در آخر تفاوت روکش و لمینت چیست؟ با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام عزیز.روکش دندونتون باید تعویض بشه تا سیاهی رفع بشه ولی نمیتونین از لمینیت استفاده کنین چون کل دندون تراش خورده قبلا.لمینیت یک پوسته روی سطح جلویی دندونه و کل اون رو نمیپوشونه.