با سلام خدمت مشاوران محترم. من دوره پریودم تقریبا نامنظم هستش بین ۳۲ روز یا ۳۵ روزه میباشد تخمک گذاری خودم را چگونه میتوانم محاسبه کنم؟ آیا همان روز چهاردهم پریودی میباشد یا خیر؟ با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دو هفته قبل از آخرین پریودتان زمان تخمک گذاری است. برای تعیین دقیق تر میتوانید از کیت مخصوص و یا سونو کمک بگیرید. البته اگر قصد بارداری دارید یک شب در میان اقدام کنید چون تخمک گذاری در یک بازه زمانی انجام میشود. شب خوش