بلند کردن قد دختر ۱۲ ساله

سلام و خسته نباشید خدمت شما دکتر گرامی. دختر ۱۲ ساله من قدش ۱۳۸ سانتی متره و هنوز پریود نشوده حتی آزمایش و عکس از مچ دستش رو گرفتیم شکرخدا هیچ مشکلی نداشت یه دکتریم بردیمش دوتا دارو داد که اصلا قدشو بلند نکرد. الان واقعا نمیدونم باید چیکار بکنم. یه درمان خانگی بهم بگید. اگرم اسم دارویی رو میشناسید ممنون میشم بهم بگید

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب.
باید با متخصص تغذیه هم مشاوره داشته باشید که غذاهای مناسب را به شما آموزش دهند مانند دریافت کافی کلسیم و روی  و اگر اضافه وزن داشته باشند هم وزنشان را کم کنند و یک متخصص طب ورزشی که ورزشهای مناسب را هم به ایشان آموزش دهند