بی توجهی همسرم در دوران بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 89 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر

من ۲۳ سالمه شوهرمم ۲۹. اواخر بارداریمه و استراحت مطلق دارم. خیلی کمبود محبت دارم از سمت شوهرم. باشگاه بدنسازی و سالن های والیبال ، فوتسال میره و سر کار میره میاد خونه پای فیلم میشینه. تو کار های خونه کمی کمک میکنه

من خیلی نیاز دارم از لحاظ عاطفی با من خوب باشه و همیشه به این فکر میکنم حتما شوهرم منو فقط واسه رابطه جنسی میخواد وگرنه چرا الان که لکه بینی دارم حتی نمیاد بغلم کنه! خیلی دلم شکسته و همش تو خودم میریزم و گریه میکنم . دیشب کلی اشک ریختم بهم گفت تو فقط گریه کن و رفت پای فیلم نشست !

خیلی ناراحتم که تو این روزهای سخت براش هیچ ارزشی ندارم و مهم نیستم. .با اینکه بهش گفتم تو این روزها نیاز دارم کنارم باشی

شوهرم خیلی سرش شلوغه کاره ولی نمیتونم خودمو قانع کنم که درگیر کاره و سر به سرش نذارم چون میبینم چطور بی محلی میکنه بهم. البته اینو بگم ازم پذیرایی میکنه و گاهی وقتها غذا میپزه یا از بیرون میگیره اما دلمو خیلی شکسته

چیکار کنم ؟ دارم افسرده میشم. پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون❤

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت شما هم بخیر. در بعضی از آقایان بی رغبتی و کم توجهی پیش می آید که علت هایی دارد. در بعضی از آقایان وقتی خانمشان باردار می شوند، خانم یک حالت تقدسی برای آقا پیدا می کند و یک حالت روحانیتی برای آقا دارد که این باعث می شود به خانمش نزدیک نشود. ممکن است نگرانی های آسیب رساندن به جنین موجب این امر بشود. وقتی خانم ها باردار می شوند آن جذابیت جسمانی را از دست می دهند و حالت چهره شان تغییر می کند این باعث می شود که رغبت در دوران بارداری کمتر شود. البته بی رغبتی در خانم ها هم در این امر دخیل است. شما این را بدانید که اگر آقا به شما کم توجهی می کند معنایش این نیست که شما را دوست ندارد. همینکه از شما پذیرایی می کند می خواهد دوست داشتن و توجه خود را نشان دهد قدردان صفات مثبت ایشان باشید و به نکات مثبت توجه کنید و به ایشان افتخار کنید در اینصورت توجه ایشان افزایش می یابد همچنین شفاف در مورد نیازهای عاطفی خود و انتظارات خود بدون تحقیر و توهین و سرزنش و با آرامش با همسر خود صحبت کنید به تغذیه خود اهمیت بدهید و افکار منفی را از خود دور کنید تا آرامش داشته باشید. موفق باشید.

تجربه شما

کاملا درست