سلام وقت بخیر. در 27 هفته و چهار روز بارداری هستم از ابتدای بارداری آسپرین مصرف میکنم اما دو ، سه هفته ای میشه گاهی با سر پا ایستادن یا خسته شدن شکمم انقباض پیدا میکنه و با استراحت معمولا برمیگرده دکترم چهارتا پرولتون داده دو هفته یکی که از هفته 26 شروع کردم به استفاده اما گفتن اگه خیلی اذیتت کرد هر هفته یکی بزن ، و نشد که دقیق ترش رو ازشون بپرسم ، الان نمیدونم چیکار کنم اگه استراحت کنم و دو هفته یکی بزنم مشکلی نداره یا استراحت کنم و هر هفته یکی ، خیلی نگرانم خدایی نکرده زایمان زودرس نداشته باشم

ممنونم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

 سلام عزیزم

اگر با وجود استراحت کردن باز هم احساس انقباض دارید هفته ای یک عدد و اگر با استراحت انقباض ندارید دو هفته ای یک عدد استفاده کنید

از هفته 20 انقباضات کوتاه و نامنظم و قابل تحمل بنام براکستون هیکس وجود دارند که تمرینی برای رحم برای کم کم آماده شون رحم تا زمان زایمان هست

اما انقباضی که با استراحت از بین نرود احتمال زایمان زودرس دارد