نگاه خیره به یک سمت در کودک 5 ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 94 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. پسر من ٥ ماه و نيمه است. از دو ماهگی توجهم به اين موضوع جلب شد كه موقع شير خوردن به من نگاه نميكنه و بيشتر به بالا نگاه ميكنه و به يه نقطه زل ميزنه. خيلی سعی ميكنم با شعر خوندن و ادا در آوردن توجهش رو جلب كنم كه يكم نگاه كنه. اين موضوع واقعا نگرانم كرده و فكر اين كه خدايی نكرده اتيسم باشه ذهنم رو درگير كرده. آيا اين نشانه حتما اوتيسم است يا ممكنه اين علامت وجود داشته باشه ولی خطری نباشه؟ لطفا راهنماييم كنيد.

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٦ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.اگر فقط موقع شیرخوردن اینجوری هست مشکلی نیست.ولی اگر اصلا به شما نگاه نمیکنه.درهیچ حالتی توجهش به شما جلب نمیشه.مثلا به آویز بالا تختش یا جغجغه هم نگاه نمیکنه باید بررسی دقیقتر بشه.اگر اینطوری هست اول با چشم پزشک صحبت کنید و اگر مشکلی نبود از لحاظ بینایی،و این مشکلات تا نه ماهگی ادامه داشت با مراکز اوتیسم مشورت کنید.

تجربه شما

فکر نکنم مشکلی باشه. بیشتر دقت کنید که وقتی باهاش حرف میزنید، شعر میخونید، بهتون توجه داره؟ یعنی نگاهتون میکنه؟ اگر اینطوره مشکلی نیست. ولی اگر نگاهش گذراست و فقط نگاه میکنه و دقتی نداره و وقتی باهاش صحبت میکنید هیچ واکنشی نداره باز تحت نظرش بگیرید و تا 9 ماهگی بهش فرصت بدید و در 9 ماهگی با روانپزشگ اطفال صحبت کنید.

 به جغجغه و عروسک هاش حسابی توجه داره به آدم ها هم توجه ميكنه ولی در حالتی كه دراز كشيده باشه خيلی توجهش بيشتره. وقتی توی بغله به آدم ها كمتر نگاه ميكنه و بيشتر به اشيا دقت ميكنه.