با سلام و خسته نباشید.

ببخشید آیا درست است خواستگاری را فقط به خاطر کم بینا (ده درصد بینایی دارد ) بودنش رد کرد؟ ایشان پسر دوست صمیمی پدرم هست. خانواده خیلی خوبی داخل شهرمان هستند ولی اصلا خانواده راضی نیستند. موقعیت خانوادگی خیلی خوبی داریم خانواده میگن فردا مردم سرکوفت میزنند. من با ایشان یک جلسه حرف زدم مهرش به دلم نشست ولی جرات نمیکنم توی خونه بگم. ولی تردید دارم که انتخابم درست هست یا نه؟ هر خواستگاری میاد نمیتونم بهش فکر کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل استاد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی برای اینکه بتوانید یک زندگی سعادتمندانه و خوبی داشته باشید بایدمواردی را قبل از ازدواج مورد توجه قرار دهید الف: معیارهای اصلی عبارت است از دینداری و حسن خلق و اصالت خانوادگی و عقل و سلامت جسمانی و روانی ب: معیارهای فرعی زیبایی و کفو بودن در بحث ازدواج بدیهی است تا دختر وپسر زیر یک سقف واقع نشوند نمی توانند با تمام خلقیات یکدیگر آشنا بشوند، ولی انسان می تواند با منطقی و عاقلانه برخورد کردن در مسائل حداقل ضریب اطمینان را بالا برده و احتمال نقص و کمبود را پایین بیاورد. سلامتی در حوزه ی بدنی و روحی یکی از مهمترین موضوعاتی است که دختر و پسر باید نسبت به آن حساس و از اولویت های انتخاب خود قرار دهند، چون در غیر اینصورت مشکلاتی عدیده در زندگی ایجاد می شود. موفق باشید.