تاثیرات مورد تعرض قرار گرفتن در کودکی

سلام. خانوم دکتر شاطریان من همونیم که چند وقت پیش مشکل داشتم گفته بودم توی بچگی با نقطه حساس بدنم شوخی شده بود و من الان حس بدی دارم بهش و شما چند تا راهکار پیشنهاد داده بودید بهم اما متاسفانه وقتی عصبی میشم نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم و به خودم آسیب میزنم تازگی ها وقتی دخترم رو میبرم حموم و بدنشو میبینم حس بدی بهم دست میده دلم میخواد محکم گازش بگیرم یا نیشگونش بگیرم خیلی بهم فشار میاد تو رو خدا بگید چطور میتونم خلاص بشم از این وضعیت .

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. متاسفم که شرایط سختی رو تجربه می‌کنید. اگر احساس می‌کنید راهنمایی غیر حضوری برای شما کارساز نبوده و آنقدر دارید اذیت میشید، حتما ترتیبی بدید که به صورت حضوری به متخصصی مجرب مراجعه کنید.
 به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون