سلام پسرم کلاس سوم هست درسش متوسطه ولی هر روز سر اینکه امتحان دارن گریه می کنه حتی اگه امتحان هم نداشته باشه میترسه و گریه می کنه مثلا اگه امتحان علوم داشته باشه و بدونه شفاهی هست مشکلی نداره ولی اگر همین امتحان کتبی باشه همش اظطراب داره که بلد نباشه ووقتی برگه رو میاره تا حتی اونایی که بلد بوده رو ننوشته میگه بلد نبودم یا متوجه منظورش نشدم البته خیلی کم تو خواندن ضعیف هست ولی نه اونقدر که نتونه بفهمه سوال چیه اگر ممکنه راهنمایی کنید و اینکه نظر شما راجع به نوروفیدبک چی هست میتونم ببرمش برای اون؟ چون میترسم دکتر بهش قرص آرام بخش یا برای رفع اظطراب چیزی بده که عوارض داشته باشه ممنون
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز پسر شما دچار اضطراب هست واین برمیگرده به انتظاراتی که خواسته یا ناخواسته مدرسه و والدین ازش دارند .احتمال داره چون در امتحان کتبی ارزشیابی صورت میگیره باعث میشه عملکردش پایین بیاد .بهش بگید اصلا برای شما مهم نیست که چه نمره ای میگیره براتون مهم تلاشی هست که میکنه میتونید در منزل از او بخواید تا سوالات رو به صورت کتبی جواب بده در واقع ازش امتحان کتبی بگیرید . شاید هم در سرعت نوشتن وجمله بندی کردن ضعف داره . ایا در دیکته هم ضعیف هست وجا میندازه؟ در مورد نوروفیدبک باید بگم که در این روش از قرص استفاده نمیشه بلکه در نوروفیدبک با استفاده از ثبت امواج الکتریکی مغز و دادن بازخورد به فرد تلاش می‌کند که نوعی خودتنظیمی را به آزمودنی آموزش دهد. بازخورد به طور معمول از راه صدا یا تصویر به فرد ارائه می‌شود و از این طریق فرد متوجه می‌شود که آیا تغییر مناسبی را در فعالیت امواج مغزی خود ایجاد کرده است یا خیر.در درمان اضطراب هم موثر هست ولی طول مدت درمان داره وبا چند جلسه حل نمیشه در ضمن جلسات نوروفیدبک کمی هزینه بر هست . اگر جلسات رو ادامه میدید میتونید از این روش استفاده کنید