سلام من قبلا هم سوال پرسیدم حالا سوالم کاملتر هست ۳۷ سال دارم ۱۴ سال هست ازدواج کردم فرزند ۹ ساله دارم تا حالا هم جلوگیری با کاندم داشتم چند ماه پیش سونو دادم ۱_ میوم به دیامتر ۱۴ میلیمتر در دیواه قدامی رحم رویت شده ۲_در جداره قدامی شکمم با پروب سطحی در سمت چپ ناحیه آمبلیکال defect به دیامتر ۱۲ میلیمتر رویت شده البته دو سال پیش عمل کردم دوباره باز شده آیا می توانم باردار بشم یا احتمال ناباروری دارم . مرسی از لطف شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
با این اطلاعات مشکل خاصی مطرح نمی باشد و می توانید باردار شوید و هنگام سزارین یا زایمان طبیعی  با هماهنگی با جراح عمومی ترمیم مجدد نقص دیواره شکم هم انجام می گردد.
در صورت باردار نشدن اقدامات تشخیصی برای یافتن احیانا علت ناباروری صورت می گیرد.