حسادت نسبت به همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1698 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام. من خيلى حسادت ميكنم خيلى دارم عذاب ميكشم با اين حس دوست ندارم اينطور باشم احساس ميكنم به چيزهاى الكى دارم حسادت ميكنم مثلا به اينكه شوهرم با خواهرش حرف بزنه يا اينكه فكر كنه خواهرش از من بهتره در صورتى كه شوهرم خيلى دوستم داره خيلى به من توجه ميكنه ولى وقتى با خواهرش حرف ميزنه حالم ازش بهم ميخوره ازش متنفر ميشم.

رابطم با خانواده همسرم خيلى خوبه با خواهرشوهرمم خوبم دوستيم با هم فقط دوست ندارم با شوهرم حرف بزنه شوهرمم از اين حسم چيزى نميدونه .

من پدرم فوت شده برادرم ندارم به نظرم شايد به خاطر اينه😔

جالب اينجاست كه زندگى خواهرشوهرم اصلا خوب نيست رابطه خوبى با همسرش نداره چيزه جالبى توش براى حسادت نيست برای همين زورم مياد ولى جديدا شوهرش رفته سر يه كار خوب ميترسم از ما پولدارتر بشند اين موضوع خيلى عذابم ميده تو رو خدا كمكم كنيد بى خيال بشم برام مهم نباشه من زندگيم خيلى خوبه ميخوام آرامش داشته باشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام

حسادت تا حد كمی در همه خانمها و حتی در آقايون ديده ميشه اما اگر بخواييم قالب زندگی ما بشه ميتونه عذاب آور باشه و فلج كننده.

همونطور كه گفتيد ترس از اين داريد كه تنها مرد زندگيتون از دستتون بره اما اين يه ترس غير منطقی هست دقت كنيد همسر شما قبل از اينكه با شما ازدواج كنه خواهر داشته  و خواهر همسرتون قبل شما توي زندگي برادرش بوده. و اينم بدونيد كه رابطه شما و همسرتون با رابطه ي همسرتون با خواهرش دو مقوله جداست و اصلا نبايد مقايسه كرد چون در شرايط مساوی نيستيد.

اما مورد دومی كه گفتيد ممكنه از شما پولدار تر بشن شايد بيشتر دليل حسادت شما باشه.

سعی كنيد بيشتر به داشته ها و موفقيت های خودتون تمركز كنيد اينكه چقدر موفق بوديد با همسرتون يا بدون همسرتون اينكه چه توانايی هايی داريد چه داشته هايی داريد .چه خصوصيات اخلاقی و شخصيتی داريد كه نكته مثبت شماست، و اينكه چه امكاناتی داريد برای پيشرفتهای بهتر و بيشتر.

دقت كنيد هر كس شرايط زندگی خودش رو داره. هر كس برنامه های خودش و اهداف خودش رو داره و مطمئن باشيد شما هم داشته هايی داريد كه ممكنه خيلی ها آرزوشون باشه داشته باشن.

كمی به اين چيز ها دقت و توجه كنيد و مرور كنيد.

و هميشه در ذهنتون خودگويی مثبت كنيد از برنامه هايی كه در سر داريد. به خودتون انرژی مثبت بفرستيد و برای اطرافيانتون هم همينطور تا حال خوب هم نصيب شما و هم اطرافيانتون بشه.

حتما برنامه های كاری تفريحی سرگرمی و شاد توی زندگيتون به طور خانوادگی و البته شخصی ايجاد كنيد. به كلاسهايی بريد كه تا حالا نرفتيد و مهارتهای جديد كسب كنيد. ورزش رو به شما پيشنهاد ميكنم.

تجربه شما

برای درمان حسادت من این کار رو کردم همیشه برای اون کسی که بهش حسادت میکردم از خدا چیزهای خوب میخواستم سلامتی موفقیت کار خوب درآمد خوب زندگی خوب بچه های سالم و خوشگل خونه قشنگ و بزرگ سفر به جاهای زیبا لباس های قشنگ چهره زیبا  موفقیت بچه هاشون عروس و دامادها خوب هر چیز خوبی رو برای اونا می خواستم این طوری حالم خوب شد و برای خودم هم همه اینها پیش اومد. از این دست بده از دست دیگه بگیر . برای همه خیر بخواهیم .

توی دنیا هزاران نفر میتونند از شما پولدار تر باشند و خوشبخت تر

شما باید خودتون تلاش کنید برای زندگیتون و به بقیه کاری نداشته باشید سعی کنید خوشبخت باشید به جای پولدار بودن

خوب عزیزم شما فقط خودتو پیر میکنی همین ، تغییرو باید از خودت شروع کنی ، تو میتونی عزیزم 😊💥😊