سلام وقت بخیر من هفته بیست و نه و دو روز از بارداری هستم امروز صبح حرکات جنین خیلی زیاد شده و شکمم درد میکنه و وقتی تکون میخوره درد بیشتر میشه و دائما هم باید برم دستشویی باید به بیمارستان مراجعه کنم ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر عفونت دارید و یا درد پهلو، سوزش ادرار....دارید باید جهت بررسی بیشتر به مراکز درمانی مراجعه کنید. حرکات جنین طبیعی است ولی اگر درد ادامه دارست و یا فواصل آن کوتاهتر و یا شدتش بیشتر شود حتما به مراکز درمانی مراجعه و با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش