لجبازی و جیغ زدن کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 45 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، خسته نباشید، پسر سه ساله ای دارم که مدام سر هر موضوعی یا خواسته ای، جیغ میزنه، حتی سعی میکنیم اصلا به جیغاش اهمیت ندهیم اما آنقدر کلافه مون می‌کنه که سرش داد می‌زنیم تا آروم بشه بازم بی فایده است، از پوشکم دو ماهه هر کار میکنم، همکاری نمیکنه که بگیرمش، دستشویی با جیغ میاد و حتی نمیاد، بسیار وسواس داره روی لباس پوشیدناش، سر این لج بازیش من میترسم برم بیرون، چون همش اولاش که میریم بیرون با‌ گریه‌ میبرمش، درمانده شدم، مرسی از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

پسر شما در سن استقلال طلبی و به طبع اون لجبازی هست و خیلی از بچه های دیگه هم این حالت رو دارند.

در درجه ی اول باهاش لجبازی نکنید و در خیلی موارد ملاحظه ی سن و شرایطش رو بفرمایید.

هیچ وقت سرش جیغ و داد نکنید چون دارید این رفتار رو بهش یاد میدید.

اجازه بدید تا جایی که تواناییش رو داره کارها رو خودش انجام بده.

توی کارهای خونه خیلی ازش کمک بخواهید و دقیقا" هم از همین لفظِ "کمک" استفاده کنید.

سعی کنید تا جایی که میشه به سلیقه و عقایدش احترام‌ بذارید.

کتابهایی که در زمینه ی تربیت فرزند هست رو هم حتما" مطالعه بفرمایید.

تجربه شما

مرسی از پاسخگوییتون