گریه پسر سه ساله برای اسباب بازی

سلام. پسرم سه سالشه هر وقت میریم بیرون اسباب بازی میخواد چیکار کنم اگرم نخرم خیلی گریه میکنه

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با سلام
مادر عزیز اینکه کودکان برای رسیدن به خواسته هایشان پافشاری کنند و با کارهای مختلف از جمله گریه کردن شما را متقاعد نمایند، امری طبیعی است. از این سن کودک شما به تدریج می آموزد که هویت جدایی دارد و در پی استقلال بیشتر است. احتمالا از کلمه من و نه بیشتر استفاده می کند. برای رفتار مناسب با کودک ابتدا باید دلیل رفتار را دانست. پیشنهاد می کنم کتابهای انتشارات صابرین مخصوص کودک سه ساله را مطالعه نمایید تا با روند رشد جسمانی، شناختی، عاطفی هیجانی طبیعی کودکتان آشنا شوید. برای قانونمندی کودک در کنار احترام به شخصیت و خواسته او، باید موارد خط قرمز و قوانین خانواده شما برای کودک مشخص باشد به طور مثال: فقط در شرایط و زمانهای خاصی (بسته به وضعیت شما و همسرتان) اسباب بازی خریداری می شود که باید موارد روشن، واضح و کوتاه توضیح داده شود، در غیر اینصورت خریدی صورت نمی گیرد. با هر عکس العملی به هیچ عنوان حرف خود را زیرپا نمی گذارید. با احساس کودک همدلی کنید ولی لزوما همدلی و نشان دادن توجه و دوست داشتن، با خرید کردن نیست. خواندن کتاب والد متفکر، کودک متفکررا به شما مادر عزیز توصیه می کنم.
موفق باشید