دروغگویی همسرم

سلام

من حدودا ده ساله که ازدواج کردم و یه بچه یک ساله دارم شوهرم به شدت دروغ میگه به خاطر مسائل بسیار پیش پا افتاده با همه همینطوره دوستهاش. آشناهاش. همکارها و... من واقعا بهش کار نداشتم و اصلا به روش هم نمی آوردم اما الان این رفتارها روی بچمون تاثیر میذاره و نمیخوام همیشه پدرش رو در حال دروغ گفتن ببینه اونم به خاطر مثلا کارت سوخت. به خاطر لامپ در حیاط و مسائلی از این قبیل پیش پا افتاده

پدر و مادر فوق العاده سختگیری داشته حتی به خاطر کار اشتباه بقیه خواهر و برادراش تنبیه میشده تنبیه که چه عرض کنم شکنجه میکردن چون از اونا بزرگتر بوده مادرشونم فوق العاده آدم مهربونی هست اما وحشتناک منت میذاره و به روشون میاره کوچکترین کارهاش رو با هزار منت انجام میده حتی همین الان

متاسفانه تصورش اشتباهه و احساس میکنه توسط دو تا قدیسه بزرگ شده من تا حالا چیزی نگفتم از خانوادش اما با مهربونی با خودش صحبت کردم قبول میکنه اما به نظرم اونقدر نهادینه شده تو وجودش که نمیتونه کنار بذاره

برام خیلی سخته چون تو خانواده ما دروغ گفتنی نبوده و خودمم این کار رو انجام نمیدم حتی برای شوخی هم دروغ نمیگم الانم همه نگرانیم بچم هست

ممنونم از پاسختون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز،همانگونه که در سوال مطرح کردید دروغگویی همسرتان به علل مختلفی از جمله سختگیری های دوران کودکی و شیوه تربیتی ایشان برمیگردد،برای بررسی دقیق و حل این عادت رفتاری غلط ایشان به کمک یک متخصص نیاز دارند.همسرتان را متقاعد کنید که به یک روانشناس مجرب مراجعه کنند .