با سلام خدمت شما

من بعدازظهر ساعت دو و نیم قرص آزیترومایسین ۲۵۰ خوردم ساعت شش عصر بخاطر نزدیکی مشکوک دیشب دوتا اورژانسی باهم خوردم امشبم بعد از غذا حدودا ساعت ۱۱ یا ۱۲ قرص آهن خارجی آیرونورم باید بخورم میخواستم بدونم اینا باهم تداخل ندارند که اثر اورژانسی رو خنثی کنند؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با قرص آهن خیر تداخلی ندارند اما نباید قرص آنتی بیوتیک با قرص جلوگیری با هم مصرف شوند کمی اثر قرص جلوگیری را ممکن است کاهش دهد موفق باشید.