درد ناف و پهلو در بارداری

با سلام چند روزه درد سمت چپ شکم و اطراف نافم بیش از حد منو اذیت میکنم چندین دفعه دکتر رفتم آزمایش هم دادم میگن مشکلی نداری و با داروی هیوسین ۲ ساعتی ساکته باز دوباره شروع به درد شدید میکنه و کلا خیلی درد وحشتناکی بدون هیچ مقدمه به شدت شروع به درد میکنه یه جوری که فکر میکنی یکی از تو داره با ناخن یا یه چیز تیز چنگ میزنه به پهلوی چپم و بعد به اطراف نافم و برعکس هر بار این درد همین جور ادامه داره در ضمن الان دقیقا اول ماه ششم بارداری هم هست پیش مامانی زنان در بیمارستان رفتم و میگه هیچ مشکلی از نظر جنینت وجود نداره آزمایش آپاندیس ازم گرفتن اونم منفی بوده و بدون هیچ عفونت ولی این درد لعنتی منو کلافه کرده دقیقا هر دو ساعت یک بار شروع میشه دردم ولی با خوردن دو تا هیوسین تو هر نوبت درد شاید آروم آروم کم بشه ولی باز بعد یکی دو ساعتی دوباره شروع میشه . خوردن این قرص با دوز بالا هیچ مشکلی نداره و اینکه دلیل این داداش ناگهانی چی میتونه باشه وقتی نه جنین مشکل داره و نه آزمایشات چیزی رو نشون داده الان دیگه دارم نگران میشم من باید چیکار کنم و پیش چه نوع پزشکی برم به خاطر بارداریم خیلی باید احتیاط کنم لطفا یه جواب درست که منو به نتیجه برسونه بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

از نظر عفونتها بررسی شوید و اگر مشکلی نیست احتمالا به علت کشیدگی عضلات و رباطها در اثر بارداری این درد اتفاق میفتد از نظر هورمونی بررسی شوید و سعی کنید به اندازه استراحت کنید و خیلی پای خود را آویزان نگه ندارید اگر با موارد بالا بهبودی اتفاق نیوفتد باید با یک مشاور مشورت کنید. روز خوش