سلام

هفته ۴۰ بارداری هستم . نه دردی دارم نه ترشح خونی هیچی. اگه برم دکتر بهش بگم با آمپول فشار زایمانم

میکنه . آخه سه هفته است که فقط یه انگشت باز شده . زایمان اولم هستش.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله اگر ۴۰ هفته شما پر شده باشد در بیمارستان شما را بستری می کنند بهتر است پیاده روی داشته باشید از قرص کرچک ویا روغن آن استفاده کنید دم نوش زعفران و آویشن و دم نوش گل گاوزبان موثر است داشتن نزدیکی نیز کمک کننده است موفق باشید