جواب آزمایش اعتیاد به شیشه

سلام وقتتون بخیر از اطرافیان شخصی هست که شیشه مصرف میکنه شما در پاسخ به دوستی فرمودیدن آزمایش منفی دلیل بر عدم مصرف نیست! چرا؟

چون مورد ما خیلی میخواد ترک کنه ولی چندین بار لغزیده و حالا مدتیه ازش تست میگیرن و منفیه . پس نمیشه به این راحتی اعتماد کرد خواهش میکنم بگین چیکار میکنند که جواب تست درست نباشه

یک دنیا ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

سلام خدمت شما دوست عزیز

بنا به حفظ مسائل امنیتی اجازه گفتن این کار که چه راهکارایی جواب تست اعتیاد رو منفی میکنه نیست اما تست اعتیاد به شیشه در موارد کمی پیش میاد که فرد قادر به منفی کردن جواب تست باشه برای اطمینان بیشتر به جای نمونه ادرار و کیت از آزمایش خون استفاده کنید ایمن ترین راه آزمایش خون هست .
موفق و موید باشید