پیچ خوردگی لوله های رحمی

با سلام خدمت شما

ببخشید من حدوده یک ماهه عکس رنگی گرفتم و متوجه سپتوم رحم شدم که حدود بیست روزه عمل کردم

در گزارش عکس رنگیم نوشته شده:

ماده حاجب از رحم وارد لوله رحم سمت چپ شده، ناحیه آمپولیر لوله چپ پیچ خورده تصویر شده، ماده حاجب از لوله سمت چپ  وارد فضای آزاد پریتوان شده و باز است.

ماده حاجب از رحم وارد لوله رحم سمت راست شده، ناحیه آمپولیر لوله راست پیچ خورده تصویر شده، تخلیه ماده حاجب از لوله سمت راست کند بوده و در کلیشه کنترل که بعد از ۳۰ دقیقه گرفته شد مقداری از ماده حاجب از لوله راست به خارج نشت کرده است

 ببخشید خانم مشکل پیچ خوردگی لوله های من خیلی حاده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
البته بهتر است کلیشه ها هم دیده شود مهم تخلیه و خروج ماده حاجب از لوله ها میباشد که نشاندهنده باز بودن لوله ها میباشد و برای بارداری مهم است. اگر شرایط دیگر هم مهیا باشد بعد از جراحی سپتوم باروری تسریع میشود. با پزشکتان مشورت کنید و به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید. روز خوش