وسواس فکری در رابطه با مرگ عزیزان

با سلام. چند سالی هست که به اختلال وسواس فکری مبتلا هستم همش ترس از دست دادن عزیزان داره دیوونم میکنه، الان چند وقتی هست که همش ترس از مرگ هم اضافه شده جوریه که اصلا نمیتونم بخوابم و دائما تو فکرمه ، همش بهش فکر میکنم، جوری که واقعا داره اذیت میکنه ! لطفا راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

اختلال وسواس فکری نیازمند درمان توسط روانشناس و گاها روانپزشک است،آیا شما تا به حال از آنها کمک گرفته اید؟

دوست گرامی از مراجعه به روانشناس و روانپزشک نترسید و درمان خود را صبورانه ادامه دهید تا به نتیجه مطلوب برسید، مسئله شما نیازمند جلسات حضوری و مستمر برای نتیجه گیری و بهبودی کامل دارد.

موفق باشید.