نشانه های اوتیسم در کودک 15 ساله

با سلام دختر عمه حدودا ۱۵ ساله ای دارم که در کودکی تشنج کرده تا نزدیک چهار یا پنج سالگی اصلا نمی تونست صحبت کنه کلاس اول ابتدایی هم تجدید پایه شد از بچگی قد و هیکل خیلی بزرگتر از سنش داشت و شاید بخاطر همین موضوع بر اساس حدس خودم از قدیم تا همین الان مثل دختر بچه ها رفتار میکنه مدام وسایل مورد علاقه اش با خودش حتی به مسافرت میبره گاهی عصبی میشه و فریاد میزنه اکثر اوقات حرفایی میزنه که دخترخواهرم که ده سالشه هم میفهمه حرفش نابه جا بوده با بچه ها اصلا نمی تونه ارتباط برقرار کنه روحیه حساس و شکننده ای داره زبونش کمی لکنت داره مثلا حرف ر رو نمی تونه تلفظ کنه از درس و مدرسه فقط خرید لوازم تحریر و خودکارش دوست داره گاهی نوزاد یا بچه کوچیکی رو که میبینه چنان سفت بغل میکنه و میبوسه که بچه دچار حالت خفگی میشه به نظر شما اینها می تونه نشونه ای از اوتیسم باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

کاربر گرامی سلام.
علائمی که به آن اشاره کردید نمی توانند دلیل بر اوتیسم باشند.  برای تشخیص نهایی اوتیسم باید کودک حتما ویزیت شود.
بعضی از علائمی که بیان کردید در کودکان اوتیسم دیده می شود.
پیشنهاد بنده برای دختر عمه شما، مراجعه به روانپزشک کودک و تشخیص گذاری اولیه است.