دوبار تخمک گذاری در یک ماه

سلام و عرض ادب. سوال من این است که آیا  امکان دارد در یک ماه دو بار تخمک گذاری اتفاق بیفتد؟ من روز ۸ سیکل سونو واژینال دادم یک تخمک۱۲/۶۰ و یک تخمک ۵/۹ داشتم. ممکن است بعد از آزاد شدن تخمک ۱۲/۶ تخمک بعدی هم چند روز بعد که بزرگتر شد آزاد شود یا خیر؟ ممنون از پاسخگویی شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به سایز فولیکول تخمدان شما احتمال اینکه فولیکول سایز ۱۲ بالغ شود وجود دارد در یک دوره فقط شما یک بار تخمک گذاری خواهید داشت موفق باشید.