نفرین به حق

سلام. میخواستم بپرسم کسی که از من شاکی هست و میگه زندگی من رو بهم زدی و دلیلی برای خودش داره. و من خودم نیتم برهم زدن زندگیش نبوده و ناخواسته وارد برملا شدن حقیقت زندگیش شدم و منو وارد این ماجرا کردن، اگه بهم بگه پیش خدا ازت شکایت میکنم یا اینکه نفرینم کنه این نفرین گریبان منو میگیره؟ با اینکه بدونه من قصدم شر نبوده.

پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
چون نیت شر نداشتید، نفرین ایشان، گریبانِ شما را نمی‌گیرد.
اما سعی کنید این شر را از آنها دور کنید و اصلاح کنید. و اثر کارتان را تا حد امکان خنثی کنید.
و از آنها عذرخواهی کنید.
خداوند به‌حق این شب‌ها این مشکل را به‌زودی حل کند.