سلام خدا قوت...

من ۱۹ سالمه همسرم ۲۵ سال. یک سال و نیم هست عقدیم و هنوز به خاطر شرایط مالی نتونستیم عروسی کنیم.

روز خواستگاری از شوهرم پرسیدم یه ویژگی هایی که به نظرت توی خودت بد میبینی رو بگو. گفت که روی حجاب خیلی حساسم. منم از بس از غیرت مرد خوشم میومد تازه کلی ذوق کردم که غیرتیه...

خلاصه این که از نظر پوشش باهام مشکلی نداره چون کامل کامل همه چیز رو رعایت میکنم ولی هرموقع که میریم بیرون استرس میگیره و جایی که پسر زیاد باشه نمیذاره برم دنبالش و میگه تو هر چقدرم خوب باشی جامعه وضعش بده و نمیخوام کسی نگات کنه یا این که مثلا تنها نمیذاره برم خرید و میگه حتما با مامانت برو یا خودم همه چیز رو میخرم یا این که اگه یه اشتباه کوچیک بکنم مثلا یهو بلند بخندم تو خیابون خیلی خیلی عصبانی میشه. یا اگه تو گروه فامیلیمون یه پیام بذارم و یکی از پسرای فامیلم یه نظری بدن عصبانی میشه یا میگه تو دانشگاه سر کلاس چون پسر هست نباید تو بحث های کلاسی شرکت کنی چون صدات خیلی ظریفه.

تو رو خدا بگید چیکار کنم؟

روز به روز داره بدتر میشه‌. دیشب بهم میگفت چرا وقتی میریم بیرون یه چیزی که جلب توجه میکنه تو نگاه میکنی؟

یعنی شوهرم بدبینه؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
همسرتون عدم امنیت داره و این عدم امنیت باعث میشه دائم مراقب شما باشه و نگران از دست دادن شما
به شما پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان ایشون رو تحریک  نکنید بلکه تلاش کنید هیچ نوع پنهان کاری نداشته باشید  بلکه تلاش کنیداعتمادهمسرتون رو جلب کنید اگر بتونید این گونه رفتار کنید به مرور همسرتون احساس امنیت و اعتماد خواهد کرد
به شما توصیه می کنم با یک زوج درمانگر در ارتباط باشید تا ایشون راهنماییهای لازم رو براساس تست شخصیت داشته باشند