تصمیم برای بارداری مجدد

سلام خداقوت

من مادر یک دختر 4 ساله و پسر یک و نیم ساله هستم. مدت یک سال بیشتره که دچار وسواس فکری شدم و دائم به چیزای بد و منفی فکر میکنم. گاهی اوقات بهترم اما مجدد افکارم برمیگرده. وقتی نوزاد میبینم خیلی حالم بهتر میشه و احساس میکنم از این افکار رها میشم. واسه همین دوست دارم مجدد برای بار سوم باردار بشم. بنظرتون کارم درسته؟ با توجه به سن بچه هام و همینطور فاصله سنی شون؟

درضمن از نظر اقتصادی از پس مخارجشون برمیایم خداروشکر. نکته بعدی اینکه زایمان های قبلیم هر دو طبیعی بوده

ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم هیچ کس به جز شما نمی تواند به این سوال پاسخ دهد. البته باید برای پاسخگویی موارد زیادی را در نظر بگیرید. شما تنها در زمینه داشتن یک نوزاد تازه گام بر نمی دارید بلکه در مورد ایجاد تغییر در مواضع خانواده تصمیم گیری می کنید. به همراه هر فرزند جدید، شما باید فکر کنید که آن نوزاد چگونه سبک زندگی، وضعیت مالی، کار، روابط و البته دیگر کودکانتان را تحت تأثیر قرار می دهد. و باید بگویم که بر اساس تجربه با اضافه شدن یک عضو جدید، کار شما زیادتر می شود. هر چند که تقریبا هر کسی، از پزشکان و کارشناسان گرفته تا دوستان و همسایگان در بهترین زمان برای آوردن نوزاد و مناسب ترین تعداد برای اعضای خانواده نظراتی دارند، اما بهتر است خودتان ابتدا مزایا و معایب آوردن نوزاد جدید را در نظر گرفته و سپس در مورد آن تصمیم گیری کنید. برخی دوست دارند برای آوردن نوزاد چندین سال یا بیشتر صبر کنند. بدین ترتیب کودکان دیگر وقت بیشتری را برای صرف کردن با شما داشته باشند و می توانند اثراتی را که کودک جدید ممکن است در خانواده داشته باشد درک کنند و حتی در مورد آن صحبت کنند. برخی دیگر اعتقاد دارند نزدیکی زمان تولد کودکان موجب می شود تا در تمامی طول عمر هم بازی و دوستان خوبی برای یکدیگر باشند. همچنین والدین نیز مجبور نیستند در سنین بالا کودکان کوچک خود را بزرگ کنند. در هر حال پیش از بارداری برای کنترل وسواس فکری از مشاوره حضوری کمک بگیرید. موفق باشید.