سلام من عضو جدیدم و خیلی خوشحالم که به جمع شما اضافه شدم من حدود دو هفته پیش یه نزدیکی داشتم که احتمال میدیم مقداری منی داخل ریخته باشه تقریبا یکی دو روزی از تخمک گذاریم گذشته بود چند شب بعد اونم اینجوری شد که روش اورژانسی ال دی رو استفاده کردم. ولی از اون رابطه اول به بعد دیروز احساس کردم هاله دور سینه هام پررنگ تر شده بعضی چند روز پیش زیرشکم درد و کمر درد داشتم یا یه سری چیزهای خوراکی یهویی میخوام، امروز روی شکم خوابیدم احساس کردم شکمم درد گرفت و نبض میزنه، تکرر ادرار هم گرفتم. نمیدونم باردار هستم یا نه، شوهرمم اصلا بچه نمیخواد تقریبا هشت نه روز دیگه تا شروع عادت ماهیانه ام مونده، الان راهی هست بفهمم؟ بنظرتون اصلا باردارم یا تلقینه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز به علت تغییرات هورمونی علائم پیش از قاعدگی با علائم بارداری شبیه به هم هستند بنابراین از روی علائم نمی توان تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریودی خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.