مصرف مدروكسی پروژسترون و احتمال بارداری

سلام خسته نباشين من از روز ١٥ پريود هرشب دو عدد قرص مدروكسی پروژسترون خوردم پريود های من ٢٨ روزه است الان روز ٢٨ قاعدگی هستم و هنوز پريود نشدم من چقدر فرصت دارم برای قاعدگی ؟ من اين ماه اقدام به بارداری كردم و كيست ٥ سانتی دارم ،و روزی دو عدد متفورمين ميخورم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز تا ده روز دیگر برای پریود شدن زمان دارید اما با توجه به اینکه این ماه اقدام به بارداری داشته اید اگر تا ۳ روز دیگر پریود نشدید می توانید از تست بارداری استفاده کنید موفق باشید.