قرص دوفاستون و شیاف پروژسترون

سلام من سه ماه پیش از روز 15 پریود  تا ده شب قرص دوفاستون مصرف میکردم ولی خونریزیم خیلی کم بود در حدی که فقط در هفت روز سه تا نواربهداشتی عوض میکردم حالا بعد از مصرف این قرص و تموم شدنش دکترم بهم شیاف پروژسترون داد و آمپول اچ سی جی ولی متاسفانه باردار نشدم و 13 تا شیاف مصرف کردم و پریود شدم الان بازم خونریزیم خیلی کم نگرانم علتش چیه؟ نکنه یائسگی زودرس گرفتم؟ یا عوارض این داروها و قرص هاست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه داذ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما  علت کاهش خون ریزی شما عوارض  استفاده از داروهای حاوی هورمون پروژسترون است  نگران نباشید ربطی به یائسگی ندارد موفق باشید.