سلام من در حال اقدام به بارداری هستم. یک هفته مونده به تاریخ پریودم،هم زیر شکمم مثل درد پریودی درد میکنه ولی نه همیشگی،هم تهوع دارم و هم سر درد دارم.بنظرتون اینا میتونن علائم بارداری باشند؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزیز علائم پیش از قاعدگی به علت تغییرات هورمونی با علائم بارداری شبیه به هم هستند بنابراین نمی توان از روی علائم تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریودی خود داشتید آن وقت باید تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.