بی اشتهایی و بدغذایی کودک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 321 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و درود خدمت شما

دخترم 16 ماهه ست. از اول کم غذا بود و در دوران نوزادی هم کم شیر میخورد و 5 دقیقه ای سیر میشد .وقتی هم که به سن غذا خوردن رسید خیلی موقع غذا خوردن اذیت میکرد و با بازی کردن بهش غذا میدادیم و الان هم که داره دندون در میاره و بدتر شده. البته من شربت زینک هم میدم ولی زیاد موثر نیست. الان فقط شیر خوب میخوره. در ضمن دخترم رفلاکس هم داره که البته خیلی بهتر شده. بعضی از دوستان گفتن بگذارم خودش غذا بخوره و من امتحان کردم و فقط با غذا بازی کرد و همشو ریخت. خیلی ذهنم درگیر شده. به نظرتان چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام اول باید دید قد و وزن روی منحنی رشد چطوره و بعد اگه ایده ال نباشه بررسی گوارشی و غددی و سایر بررسی ها انجام بشه

تجربه شما

یعنی باید ببرم پیش متخصص؟ آخرین بررسی مال یک سالگیشه که هم قد و هم وزنش خوب بود