سلام . همسرم وقتی کار اشتباهی میکنه یا کاری میکنه منو ناراحت میکنه و بهش میگم شروع میکنه بر علیه خودم حرف میزنه بددهنی میکنه و بهم تهمت میزنه بارها شده سر دروغاش یا خلافی که کرده مچش رو گرفتم بلافاصله شروع میکنه به من تهمت میزنه که من خیانتکارم و خلافکارم بجای توضیح دادن در مورد کاراش منو محکوم میکنه و اونقدر داد و فریاد و تهمت میزنه به من که تا چندین روز حالمو خراب میکنه تا چندین روز این حرفاش ادامه داره و کوتاه نمیاد تا حدی که کتکم میزنه تا آروم شه . نمیدونم باید چکار کنم خسته شدم. هرچقدر من آروم میمونم و چیزی نمیگم اون بدتر میشه فحش میده و تهدیدم میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

اطلاعاتی که در اختیار بنده قرار دادید کافی نیست برای اینکه بتونم به درستی راهنمایی‌تون کنم. توصیه‌م این هست که به همراه همسرتون به یک متخصص زوج‌درمانگر مراجعه بفرمایید و در صورتی که همسرتون همکاری نمی‌کنن، حتما خودتون به تنهایی مراجعه کنید. اینکه همسرتون چه کاری می‌کنن که از نظر شما اشتباه هست، چه اتفاقی می‌افته که شما ناراحت میشید، درباره‌ی چه مسائلی دروغ میگن، چطور میشه که شما مچ ایشون رو می‌گیرید و ازشون توضیح می‌خواهید و غیره، همه و همه نیاز به بررسی جامع و مفصل دارند که در چند جمله چنین امکانی وجود نداره.
توصیه‌ی بنده به شما این هست که موقعیت‌هایی که همسرتون رو خشمگین می‌کنن رو شناسایی کنید و سعی کنید این موقعیت‌ها رو ایجاد نکنید تا از نظر لفظی و فیزیکی با هم درگیر نشید. در کنارش، مهارت‌های گفتگو و ارتباط موثر رو تمرین و اجرا کنید و حتما از کمک حرفه‌ای به صورت حضوری بهره بگیرید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون