با سلام پسر 17 ماهه ام بازی لی لی حوضک و کلاغ پر رو بلد بود و انجام میداد ولی الان مدتیه انگار یادش رفته و هرچی بهش میگم دیگه انجام نمیده این طبیعیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر گرامی سلام
کودکان از بازی های تکراری خودداری می کنن و در برابر انجام آنها بعد از یه مدتی مقاومت و بیزاری نشان می دهند. پیشنهاد بنده برای شما اینه که بازی های مناسب سن کودک را مطالعه کنید و در آنها خلاقیت ایجاد کنید. بازی ها را با رشد کودک تغییر بدهید. از ابزار آموزشی و بازی فکری مناسب سنش استفاده کنید.
کلمات مختلف را در گوگل سرچ کنید و اطلاعاتتون رو افزایش بدید.
موفق باشید