وسواس عملی

سلام خدمت شما . مدت دوسال است که بشدت وسواس گرفتم در شستشو و عمل خسته شدم از تکرار مکررات قبل به روانپزشک مراجعه کردم اما فقط یک بار قرص استفاده کردم و چندان تاثیری نداشت نمیخوام قرص استفاده کنم . وسواس روی تمام جنبه های زندگیم اثر گذاشته دوست دارم آزاد و رها باشم راحت زندگی کنم نه نگران تمیزی کثیفی باشم توروخدا بهم راهکار بدید ممنونم.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. اختلال وسواس هم نیاز به درمان دارویی و هم غیر دارویی دارد که مکمل هم هستند.

با شروع درمان دارویی وسواس گاهی دیده شده که بعد از 3 ماه از شروع درمان اثر دارو شروع میشود پس نباید عجله کرد.

حتی 30 درصد کاهش در علایم باعث بالا بردن قابل توجه کیفیت زندگی میشود.

درمان غیر دارویی وسواس درمانهای شناختی رفتاری هست که اساس آن عدم انجام اعمال وسواسی بعد از بروز افکار وسواس گونه است.