رفیق بازی همسر

سلام خسته نباشید. من ۲۳ سالمه و شوهرم ۳۰ و یکسال عقد بودم و یکسال هست که از ازدواجم میگذره. ایشون به شدت رفیق باز هستن البته الان کمی کمتر شده ولی هنوز اولویت ایشون با دوستاش هست.و منو بیرون و تفریح و اینا نمیبره فقط بلده با دوستاش خوشگذرونی کنه که من بعد ازدواج کم کم با این قضیه کنار آمدم ولی الان یک مشکل هست اینکه همه دوستای ایشون مجرد و اهل دوست دختر اند مثلا به شوهرم میگن بیا بریم با دوست دخترم بیرون با وجود اینکه من تنها تو خونه هستم اونا میرن بیرون میخواستم ببینم با این موضوع باید چجور برخورد کنم که بدتر نشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر

اینکه اصرار به حذف دوستانشون داشته باشید قطعا موجب دلخوری خواهد شد بهتر است با خودشون و نگرانی هاتون با هاشون صحبت کنید و برنامه های تفریحی خانوادگی ترتیب بدین .

موفق باشید