با عرض سلام و ادب دخترم من 14 ماهشه اما به صورت کامل راه نیفتاده البته وسایلی مثل روروک یا سه چرخه. یا هر چیزی رو که بشه مثل واکر ازش استفاده میکنه تا راه بره اما خودش به صورت مستقل راه نمیره من نگرانم نباید توی این سن راه بره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. با توجه به اینکه سن طبیعی راه رفتن بین ۱۲ تا ۱۸ ماهگی است و کوچولوی شما ۱۴ ماهه است پس جای نگرانی نیست. اما حتما روروئک را حذف کنید چرا که تاثیرات منفی زیادی در وضعیت لگن فرزند دلبندتان دارد. شما میتوانید با تحریک حسی کف پای کوچولو، به وسیله ی اجناس مختلف اعم از زبر و نرم و ماساژ فشاری پاشنه ی پا به تسریع ایستادن و راه رفتن مستقل دلبندتان کمک کنید.