حرف نزدن پسر دوسال و نیمه

سلام. پسرم دوسال و هفت ماهشه و حرف نمیزنه البته اینو باید بگم یه سالگی ماما و آبو میگفت ولی حالا خیلی کم میگه و اینکه کلماتی مثل شیر و بابا رو بلده ولی اونا رو هم هر وقت دلش بخواد میگه پسرم خیلی فعالیتش زیاده و همه مراحل رشدش خوب بوده ده ماهگی راه افتاد و راه رفت دندون در آوردنشم کاملا نرمال بود و زود دندوناش در اومدن و اینکه رشد قد و وزنشم همیشه خوب بوده و نرمال. شنواییشم خیلی خوبه. و اینکه از وقتی گوشی دیده زود همه چیشو یاد گرفته راحت کار میکنه باهاش. همه چیو بلده مثل باز کردن در. کار با آیفون کلا زود کارها رو یاد میگیره ولی حرف نمیزنه البته کلمات بی معنی میگه زود با همه جور میشه و میره بغلشون از محیطهای اجتماعی مثل پارک واهمه نداره و خیلی دوست داره بیرون از خونه بره

مشکل پسرم چیه که هنوز حرف نمیزنه؟

ممکنه اوتیسم داشته باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقت به خیر.

مادر عزیز ممنون از شرح حال کامل شما. ببینید پسر شما مشخصا از لحاظ رشد درکی و اجتماعی و ارتباطش در سطح خوبیه پس با احتمال بالا اتیسم نیست ولی تاخیر زبان بیانی وجود داره. پسر شما الان در مرحله جارگون هست ( یا همون اصوات بی معنی که صرفا آهنگ و لحن حرف زدن رو دارند اما گفتار واقعی نیستند) با توجه به این موارد به نظر من برای افزایش تقلید کلامیش به گفتار درمانی مراجعه کنید

موفق باشید