سلام

من هفته ۳۴ بارداری هستم . قبل از بارداری بدمینتون باز حرفه ای بودم . الانم بازی میکنم اما سعی دارم تحرکم تو بازیها کمتر باشه. امروز یه لحظه حین مسابقه ناخودآگاه چند گام خیلی سریع برداشتم و برای گرفتن توپ ناگهانی خم شدم طوری که ران پام به شکمم ضربه نیمه شدیدی وارد کرد

امکان داره به مغز جنین یا به طور کلی به جنین آسیب زده باشم؟

البته الآن که حدود ۲ ساعت گذشته حرکتهاش کاملا عادیه و لکه بینی یا هیچ دردی ندارم و حال عمومیم خوبه خوبه.

فقط نگرانم به جنین آسیب نزده باشم😣😣

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خانمی، در بارداری ورزشهای همراه با جهش و پرش و با احتمال ضربه به شكم بايستی  اجتناب كرد. به مغز جنين آسيب نخواهد خورد وقتی ضربه در اين حد بوده و وقتی درد و لكه بينی هم نداريد به احتمال زياد  مشكلی ايجاد نشده است.