شیطنت دختر 22 ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 80 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

میخواستم یه توضیحاتی در مورد دخترم بدم و ببینم آیا لازمه ببرمش دکتر یا نه؟

دختر من 22 ماهشه و شیطون، البته خیلی از نظر من باهوشه، یعنی با هم سن و سالاش که مقایسش میکنم واقعا جلوتره مثلا اگر کار بدی کنه یا من ناراحت باشم فورا میاد بوس میکنه میگه ببخشید، منظورم اینه محیط اطرافشو خوب درک میکنه خیلی زود به حرف افتاد و الان جمله میگه و شعر میخونه، اما فوق العاده بد خوابه یعنی اگر روی پام نذارمش که البته شبها مقاومت زیادی میکنه تا صبح باهات بیدار میمونه، مواقعی هم شده که ظهرها انقدر خسته است خودش میاد یا غر میزنه که بخوابونمش (معمولا ظهرها میخوابه)، موقع شیر خوردن خیلی تکون میخوره اصلا یه جا بند نمیشه، اسباب بازیهاش لحظه اول واسش جذابند، بیشتر مداد و دفتر دوست داره و کلا خرابکاری کردن، بره سراغ برق و کابینت و این چیزا، اصلا یه جا بند نمیشه، من تا حالا ندیدم نیم ساعت یه جا بشینه، همش دوست داره یه چیز رو خراب کنه بره سراغ بعدی، تا حالا نشده ده دقیقه آروم تو بغلم بشینه مگر اینکه خوابش بیاد، البته تو صندلی ماشینش چون مجبوره میشینه، نمیدونم اینا طبیعیه یا باید پیگیری بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر عزیز

نگرانی و دلواپسی شما رو درک‌ میکنم . علائمی که اشاره کردید میتواند از نشانه های بیش فعالی باشد ولی ما نمیتوانیم در این سن تشخیص دهیم

کودک بیش‌ فعال معمولا از حدود 3 سالگی و همزمان با رشد عملکردهای حرکتی، نشانه‌های بیش‌فعالی را نشان می‌دهد، اما معمولا تشخیص این اختلال تا شروع دوران پیش‌دبستانی و دبستان به تعویق می‌افتد.

البته بسیاری از کودکان با شروع راه رفتن و در راستای شناخت بیشتر دنیای بیرونی اقدام به کنکاش محیط و جنب و جوش فراوان می‌کنند و به همین دلیل نباید در تشخیص کودکان به عنوان مبتلا به این اختلال عجله کرد. در واقع معمولا تنها وقتی یک کودک مبتلا به این اختلال در نظر گرفته می‌شود که علائم وی باعث اختلال در روابط با همسالان، والدین و اولیای مدرسه شود.

برای تشخیص سن ۲۲ ماهگی زود است اشاره کردید چون مجبوره رو صندلی ماشین‌ میشینه ولی در موقعیت های دیگه نمیشینه

کودک بیش فعال در هیچ موقعیتی آرام و قرار ندارد و نمیتواند انتخاب کند که در ماشین ساکت باشد در خانه طور دیگر رفتار کند

میتوانید برای حصول اطمینان کودکتان را برای ارزیابی نزد روانشناس کودک ببرید

ایام به کام

تجربه شما

تو ارتباط با دیگران کاملا اجتماعیه، چه همسالا و چه بزرگترا، اتفاقا همه تعجب میکنن که چقدر زود ارتباط میگیره، نشونه خوبیه؟

خیلی ممنون از پاسخ گرم و صمیمیتون

تو ارتباط با همسالان و بزرگترها اصلا مشکلی نداره برعکس عاشق ارتباط دیگران و کلا همه تعجب میکنن که چقدر زود ارتباط میگیره، نشونه خوبیه؟

ممنون از پاسخ گرم و صمیمیتون، لطف کردید