سلام. با عرض سلام حرف زدن کودک دو سال و سه ماهه چقدره دخترم مامان بابا . این چیه. بشین . مال منه. پیشی .آب. دادا رو میگه اما همه میگن کم حرف میزنه  و جمله بندی نداره میخواستم ببینم مشکلی هست با تشکر خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با سلام

این چند موردی که گفتین در زمان و مکان مناسب استفاده می کنه؟؟  کلمات بیان شده رو با درک میگه ؟؟

از لحاظ  شنوایی و بینایی ارزیابی شده آمد؟؟

به نظر من اگر دختر شما مشکلات درکی و شناختی نداشته باشه زیاد جای نگرانی نیست

شما میتونید آواسازی ها و جملات محدود و بی معنی دخترتون رو تبدیل به عبارات طولانی تر و معنی دار تبدیل کنید و براش تکرار کنید.

البته تعداد کلمات و جملاتی که دختر شما میگه اگر همین چند مورد باشد که کم و محدوده  برای حل این مسئله و اطمینان یافتن شما بهتره به متخصص گفتار و زبان مراجعه بفرمایید

🌹🌹

تجربه شما

ببخشيد من هم پسرم دو سال و سه ماهشه و خيلی كلمات كم ميگه گفتاردرمانی بردم گفتن یک تاخير نرماله و مشكل تمركز و شنوايی نداره اما با جلساتی كه رفتی خيليم تغيير نكرده نميدونم چكار بايد كرد