سلام. یک ساله ازدواج کردم الان عقدم .یک سال هم دوست بودیم. خیلی به شوهرم شک دارم و بدبینم بهش با اینکه چیزی ندیدم ازش

دلم نمیخواد باهاش برم جایی میترسم به کسی نگاه کنه . همش فکر میکنم به زودی ازم خسته میشه . از نظر قیافه و اندام هیچی کم ندارم . همش دعواهای الکی راه میندازم که تو چشم چرونی در صورتی که اصلا اینطور نیست . من چیکار کنم افسرده شدم نمیتونم برم‌ مشاور .

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
اینکه شما بدون داشتن هیچ زمینه یا شاهد اثبات این مشکل شوهرتون این فکر رو در موردش دارید فکر شماست که نیاز به بررسی بیشتر شما داره که چرا این افکار سراغ شما میان .و اینکه فرموده بودین دعوای الکی راه می اندازین قطعا این دعواها میتونن زمینه اختلاف واقعی و بزرگی ایجاد کنن .بهتر هست با خودتون صادقانه راجع همسرتون فکر و تصمیم بگیرید که واقعا انتطارتون چیه ؟ همسرتون چطور و چقدر میتونه برآورده کنه .
موفق باشید