حملات پانيک

با سلام

من مدتيه كه دچار حملات پانيک شدم شبها از خواب ميپرم و حال خيلی بدی مثل تپش قلب سردی بدن اضطراب شديد و دل پيچه بهم دست ميده درسته مدتش كوتاهه ولی عذاب آوره و غير قابل تحمل

بيماری كم كاری تيروييد دارم كه دارو مصرف ميكنم  و تحت درمانم و قرص پرانول هم ميخورم

لطفا كمكم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٤ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. اختلال پانیک جز اختلالات اضطرابی طبقه بندی میشود و نیازمند درمان طولانی مدت دارویی حداقل یک ساله است.

درمانهای غیر دارویی هم در جلوگیری از عود موثر است.

خوشبختانه خوب به درمان جواب میدهد. به روانپزشک مراجعه کنید.