سلام خسته نباشید ببخشید من دیروز سونو رفتم ببخشید من به دکترم دسترسی ندارم میخواستم برام ترجمه کنید ونظرتون رو بدیین:Single gs is detected at endometrial caity. According to msd ga is compatible to 5weeks no fetal pole is seen at present time follow up sonography after 1 week is suggested for better evaluation. Rt ovary show 20×17 mm cyst with a septation. Minimal free fluid is seen in pelvic cavity. Correlation with clinical findings and follow up sonography is recommended. Lt ovary has normal saize and echopattern with no sign of solid or cystic lesion
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ساک حاملگی 5 هفته مشاهده شده اما جنین دیده نمی شود در تخمدان راست کیست دیده می شود تخکدان چپ مشکلی ندارد در لگن مایع مختصری دیده می شود سونوگرافی چند هفته دیگه انجام شود (با توجه به سونو تکرار آن در هفته 8 حاملگی توصیه می شود)