فراموش کردن محل کار سابق

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 28 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

متاسفانه من و بسياری از همكارانم نامه تعديل نيرو دريافت كرديم. شركت معتبری بود و دچار ركود شده بود، با اين حال به همه اين نامه رو ندادند و من كه هميشه صد در صد خودم رو تو محل كار گذاشتم بسيار دلزده شدم.

علت را هم فقط ركود كاری ذكر كردند و اين ابهام بيشتر آزار دهنده است.

همش تو فكر اونجام و نميتونم در پی كار جديد باشم. دچار بدبينی و استرس بدی شدم.

گاهی فكر ميكنم ديگه كار نكنم چون نياز مالی اصلا ندارم ولی از طرفی هم با خونه داری روحيم سازگار نيست.

بنظرتون چطور می تونم اون چند سال در محل كار سابقم رو فراموش كنم؟ با سپاس

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٨ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم به خوبی می فهمم که از دست دادن شغلتان فشار روحی زیادی به شما وارد کرده است و احساسات ناخوشایندی را تحمل کرده اید ولی بهتر است خودتان به فکر خودتان باشید. ۱- قبل از هر چیزی باید اعتماد بنفس خود را از دست ندهید مهم نیست چه برخوردی با شما شده شما از ارزش های خودتان آگاه هستید. ۲- پیگیر کلیه حقوق و مزایای خود باشید تا حقی از شما ضایع نشود. ۳- به خودتان سخت نگیرید. خودآزاری هیچ کمکی به شما نمی کند بهتر است کاری به گذشته ها و آنچه رخ داده نداشته باشید حتی رئیس و سایر همکاران را هم محکوم نکنید در شرایط بحرانی افراد معمولا در پی یافتن مقصری هستند که همه تقصیرها را به گردن او بیاندازند اما این کار هیچ فایده ای نخواهد داشت. ۴- از نو شروع کنید به این فکر کنید در حال حاضر با توجه سابقه کاریتان هزاران امکان دارید و می توانید یک شغل خوب و دلخواه برای خودتان انتخاب کنید. ۵- ورزش کنید از همین امروز به یک باشگاه یا مجموعه ورزشی نزدیک منزل بروید و ثبت نام کنید ورزش روحیه شما را بهتر می کند. موفق باشید.

تجربه شما

پاسخ عالی بود. دست شما درد نكنه.