تشخيص شخصيت كودک

با سلام

آيا تست شخصيتی وجود دارد كه بفهميم شخصيت فرزندمان چيست؟

چه طوری بايد با او برخورد و رفتار كنيم!؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.برای آگاهی در مورد نحوه ی تربیت کودک پبشنهاد میکنم کتابهای روانشناسی کودک مطالعه کنید یا در کلاسهای فرزندپروری شرکت کنید.مقالات مرتبط با هرسن کودک را بخوانید.یا از کمک مشاور کودک بهره بگیرید.
تستهای روانی معمولا به عنوان ابزارهایی برای تشخیص مشکل هستند و بطور عمومی استفاده نمیشوند و به خودی خود و به تنهایی معنای زیادی ندارند.این بدین معنیست که وقتی کسی مشکلی داره و به مشاور مراجعه میکنه،مشاور علاوه بر بررسی بالینی،بررسی رفتارها و مشکلات اون،برای تشخیص دقیقتر از اون تستهایی را میگیرد.نتیجه ی تست به همراه بررسیهای بالینی به مشاور کمک میکنه که درمان لازم را داشته باشه.پس تست به تنهایی شخصیت انسان را بیان نمیکنه و اگر فردی مشکلی نداشته باشه استفاده از تست پیشنهاد نمیشه.
بهتر است با مطالعه ی فرزندپروری موثر سعی کنیم شخصیت سالمی در کودکان بوجود بیاوریم.