اعتیاد به شیشه در همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1788 بازدید 8 تبادل تجربه

با سلام

همسرم شیشه میکشه و هر بار که به روش آوردم انکار میکنه. همش میگه اشتباه میکنی، چیزی نیست که نگرانت کنه!! اما همون روز میبینم دوباره توی توالت داره میکشه و نمیدونم چیکار کنم.

گاهی وقتا به سَرم میزنه موقع کشیدنش، یهو در توالت رو باز کنم و در واقع مچش رو بگیرم که نتونه انکار کنه! اما نمیدونم بعدش چی میشه...

چندین بار تذکر دادم . گاهی تهدید کردم.

یه بارم گفتم اگه تکرار شه بد میبینی، در نهایت بهم گفت هر غلطی میخوای زودتر بکن . خسته شدم. روز به روز لاغرتر میشه. قیافش تابلو شده به خدا. همش شب ها تا صبح بیداره.

دختر ۸ ماهه دارم. ازدواج دوممه، هیچ کسی رو ندارم. نه خانواده ای، نه دوستی، در واقع راه برگشت ندارم! راهنماییم کنید چجوری زندگیمو درست کنم. متنفرم از مرد معتاد. گاهی وقتا توی جمع از قیافه تابلوش خجالت میکشم. حس میکنم همه دنیا میدونن شیشه میکشه. شدیدا انکار میکنه. حتی بهش پَک شیشه رو نشون دادم، گفت مال دوستمه داده بندازم دور!!!!! دروغ های شاخداری که چندین ماهه خودمو مجبور کردم باورشون کنم و به خاطر همین انکارش، نمیپذیره که معتاده و باید درمان بشه. باید ازش جُدا بشم؟ چجوری به دادگاه ثابت کنم معتاده؟ شاید چند روز نکشه تا جواب آزمایشش منفی بیاد! دارم دیوونه میشم. گاهی وقت ها میگم بی خبر دخترمو بردارم و ترکش کنم...واقعا کم آوردم.

ممنون که راهنماییم میکنید...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

سلام خدمت شما دوست عزیز
با توجه به اینکه همسر شما در مرحلهء انکار قرار داره کمک به ایشون خیلی سخت هست چون حتی مفهومی به عنوان پذیرش در ایشون به وجود نیومده بنابراین شما باید بیشترین کمک رو به خودتون کنید .با توجه به اینکه پشتوانهء حمایتی ندارید و فرزندتون هنوز خیلی بزرگ نشده بهتره هست به جدایی فکر نکنید چون سقفی برای زندگی درآمدی برای خوراک و... در این شرایط اقتصادی جامعه فراهم کردنش بسیار مشکله بپذیرید که همسرتون معتاده و فعلا در مرحله ای هست که حتی نمیشه بهش کمک کرد بنابراین شما باید آرامش خودتونو حفظ کنید صبوری کنید تا فرزندتون کمی بزرگتر بشه اگر همسرتون با گذشت این زمان انکار کردن رو کنار گذاشت و درخواست کمک کرد خیلی هم خوب اما اگر این روند ادامه داشت میتونید از طریق مراجع قانونی پیگیر باشید جواب آزمایش منفی دلیلی بر عدم مصرف نیست و دادگاه موارد دیگری رو هم لحاظ میکنه .
موفق و موید باشید

تجربه شما

سلام عزیزم من این تجربه رو داشتم واقعا سخته زندگی با آدمی که معتاده اونم به شیشه

روزهای سختی رو در پیش داری وقتی مصرفش طولانی بشه کارش به توهم زدن هم میرسه

همسر من هم تا چند سال انکار میکرد بعدش هم که کارش به توهم و اینا رسید

فقط و فقط دست به دامن خدا شو که خدا میتونه مشکلتو حل کنه ایشالله که درست میشه

سلام دوست عزیز. منم تجربه شما رو داشتم. متاسفانه همسرم به شدت اعتیادش رو انکار میکرد و حتی پایپ رو نشونش میدادم میگفت مال دوستمه. ولی اگه دست بزن نداشت من میتونستم با اعتیادش کنار بیام چون به دید یک بیمار بهش نگاه میکردم اما مشکلی که بود جانم در خطر بود و مجبور شدم ازش جدا بشم. شما با توجه به اینکه ازش بچه داری و خطری هم برات نداره خوب خیلی جلوتری و میتونی با استفاده از مشاوران آگاه به این موضوع خاتمه بدی. انشالله که موفق باشی دوست عزیز

ببخشید ولی کسی که شیشه میکشه توهم میزنه و بعدا شکاک میشه واسه چی بزاری تا آوار بدبختی رو سرت بریزه و اقدام کنی به نظرم اصلا منتظر نمون تا از مرحله انکار دربیاد

به نظر بنده لازم نیست اعتراف بگیری که معتاده با یکی از کمپ ها هماهنگ کن بیان ببرنش . هزینه بردشونو میگیرن ازت عین دستگیر کردن یهو غافل گیرش میکنن میبرنش . بعد یه نامه از کمپ بگیر که اونجا بستریه نامه رو ببر قوه قضاییه بگو بدسرپرستی و یه معرفی نامه میخوای که تحت پوشش بهزیستی باشی بعد اونا یه معرفی نامه میدن بهت که میتونی باهاش بری بهزیستی پرونده باز کنی ماهیانه مستمری بگیری حالا اونم یا ترک میکنه یا نمیکنه حداقل تو خودت و بچه ات مستمری بگیر میشی

چرا جواب آزمایش منفی دلیل بر عدم مصرف نیست؟ میشه راهنمایی کنین؟!

همسر منم همین مشکل داره حتی من موقعی فهمیدم که وقتی تو خیابان تو ماشینش داشته میکشیده گرفتنش و بردن کمپ ولی اونجا بهم گفتن این آقا خودش اعتراف کرده که پنج ساله معتاده یعنی قبل ازدواج با من چون من حامله بودم و تو شرایط بدی بودم طلاق نگرفتم فکر میکردم بعد کمپ درست میشه ولی یک ماه بعدش شروع کرد دوباره اونم با دوز مصرف بالا که منم که دیگه فهمیده بودم و نرفته بودم دیگه ترس از دست دادن رو هم نداشت قشنگ هر روز با وضع بد میاد خونه و اصلا خودشم معتاد نمیدونه نمیدونم با این گرونی و یک بچه چکار کنم

اگه تو این مدت توهم زد بلایی به سر این خانم یا بچه خدا نکرده بیاره چی؟

من هم  چند ساله که مثل شما هستم و همیشه انکار میکنه و میگه دیگه تموم شده. درسته که به شدت گذشته نیست ولی باز هم انگار یه سیکله یه مدت خوبه دوباره میفته به بیخوابی. پسر سه ساله دارم و از این‌ زندگی‌سیرم. وقتی هم اعتراض میکنم میگه ثابت کن بعد هم میگه هر غلطی میخواهی بکن. من پشتوانه دارم ولی نمیدونم چرا تمومش نمیکنم😭😭