افتادگی پوست

سلام 27 سالمه مجردم. صورتم افتاده. چهره ام مثل افسرده ها شده. خط اندوه هم درآوردم. کلا سنم رو بیشتر نشون میده. چه مکمل هایی استفاده کنم؟ ویتامین e یا قرص روی خوبه؟ در کل بر اثر چه کمبودیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. مکمل اثری بر آن ندارد.  شما باید از روش های جوان سازی مانند : آر اف جوانسازی، میکرونیدلینگ، لیزر CO2 فرکشنال و یا بوتاکس استفاده کنید. یک سری مکمل هایی هم هستند مانند:  Murad,  Immedine   که در اینها آنتی اکسیدان و ویتامین هایی که روند پیری را کند میکند وجود دارد.